Majlis Konvokesyen Program Kerjasama UPM-IPTS Ke-11

(12 Ogos 2009)

- Diploma Sains Komputer -

Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics

Tahniah to myself (huhu...) and all DSK CREWZ... Abes gak kite nyer study ni kan.... Walaupun course ni mencabar n very the berpeluh nak survive, tapi alhamdulillah, xde geng DSK Crewz yang sangkut. Aku akan ingat korang n kenangan kite dulu...


Dengan Emak n Abah Tersayang


Inilah DSK Crewz yang memang best skali... sumer 1 kepala n happening sampai pening... Hohohoo....


Kami antara gurlz yang datag awal... huhu


Penat nyer tunggu ntuk perarakan masuk, jom bergambar dulu.... Senyummm....


Da three KUDUTS... Hehehe... Jgn marah... =P


Awek Sabah n amoi Kelantan... ^_^


Aku ngan da geng (sekolej, sekelas, serumah --->hoho..)


Yang ni jejaka idaman Malaya lam DSK Crewz... kuang3.... v(^_^)


Reactions: 

NYAMAN NYER!!!!!!!!!!!!


fuh.... betapa sejuk dan segar nyer mandi manda kat jeram semalam.... bile da masuk lam air tu, rse xmau kluar dah.... dengan cuace yg panas ni, memang best la kalo dapat berendam hari2 kat jeram... seronok nyer sape yg dok dekat ngan jeram...

semalam public holiday, boleh tahan ramai gak orang yg datang, sampai crowded kat bahagian air terjun tu... sebab da ramai sangat, aku n da geng (amiera, apaez n kaklong-->xmandi pown*rugi3) mandi kat tingkat nombor dua.... berendam time!!!! wuuuhhhuuuu..........

tp kitorg xlame kat sane coz g pon da kol 4pm, ari lak cam nak ujan... kene blek awal... but atleast lepas gak kepingin ak nak berendam lam jeram... hoho....\(^o\) (/o^)/

Reactions: 

showdown 2010 @ 8tv



fuhlaweiiiiiiii............ happening siot mlm td.... migu ni adelah tribute to king of pop, sape lagi kalo bkan late MJ... all da crewz mmg dress up ala2 MJ n koreografi mmg menampakkan ciri2 MJ... good job to da crewz...

tp performance yg plg cambest mlm td adalah drp GILLER BATTLE CREW, SOUL KRAZY, FLOOR FEVER n WAKAKA.... dorg mmg burnin da dance floor la mlm td.... hoho....


GBC mmg btol2 'giller' mlm td... fuhhhh....
Soul Krazy (da chick crew) sooo hhhhoootttttt last nite.... mmg xbley bla bile dgr komen Pat Ibrahim.... hahahaha...
Floor Fever wat ak hampir2 terkena "fever" ngan dorg nyer dance... mmg cun... Wakaka menunjukkan a little bit of drama dlm dorg nyer performance... Alam Story (huhu...) so cute ble dress up cam MJ... cute version of MJ....

tp cam besa, stp kali tgk, musti xpat tgk smpi abes... crew mane la yg terkeluar mlm td... lom smpt nk check kat fb...

Reactions: 

penantian 1 penyeksaan!!!! (ò_ó)

lambat nyer lagi~~~~~~~~~~~ huarggghhhhh!!!!! ([o])
aku da x sabar menunggu!!!! ak da terlalu bosan ngan idop ak skang ney...

need something new 2 move on..... help me!!!!!!

oh bln 6~~~~~ cpt la sket ko tibe... terase mei ni panjang sangattttttt......


Reactions: 

penin~~~(@_@)

berpinau pale ak coz panas sgt.... padahal dok lam umah jer.... nk layan fb pown xslesa... nak cair dah ni.. hoho

berbahang tol rse nyer... langit gelap cam nk ujan... tp xgak ujan2... agak nyer sebab tu la panas berbahang smpi cmni skali... ak kalo xmelekat kat kipas, kompem mandi peloh... huhu.. bacin! =P


dapat berendam kat jeram syiok ni... musti sejuk dan segar, sesegar empun pagi... uiceh! bajet jer...

Reactions: 

COLORS OF 1MALAYSIA

sape g tgk perarakan citrawarna kat dataran merdeka mlm td??? mesti seronok kan?? aku juz tgk kat tv jer... trase kemeriahan nyer... penuh warni-warni dan sgt meriah.... beribu2 rakyat Malaysia yg menyertai perarakan tu... kagum betol aku coz bkn snang nk handle sebegitu ramai org, non-profesional plak 2... dan tahun ni lebih happening coz ade "the largest dikir barat performance" yg disertai oleh 5,500 org sekali gus mmecahkan Malaysia Book of Records. dan yg paling mmbanggakan aku perarakan ni disaksikan bkn shj oleh rkyt tmptn, ttp pelancong2 asing, jemputan2 dan wakil2 media dr luar negara.... tak lupe Martha Stewart pun ade tau! kompem Martha akan promote Malaysia dlm show dier nnti... v(^_~) ade persmbhn zon utara, pantai timur, msyrkt cina, india, zon tgh, selatan, malaysia borneo dan bbrpe lg... mmg meriah... dan yg plg best, slps YDP Agong berangkat balik, ade joget lambak... huhu... smpt gak la RTM siarkan pelancong2 asing yg turut berjoget lamabak smbl diajar penari2 citrawarna... sporting snggh... diharapkan dgn kehadrn wakil2 dr luar negara akan dpt mmpromosikan MALAYSIA sbgi destinasi yg wajib dikunjungi.... kredit harus diberikan kpd Kementerian Perlancongan kerana berjaya mengekalkan perarakan yg penuh kemeriahan dan warna-warni ini malahan bertambah meriah tahun, demi tahun.... PROUD TO BE MALAYSIAN!!! ("\(^o^)/")

Reactions: 

langit, lelangit, langit-langit


langit, lelangit atau langit-langit???? mane satu? hoho...

langit : mendung! cuace mmg xmnentu skang ney.... smlm baik punyer cerah... kalo bercuti di tepi pantai mmg syok la, ngan angin, langit nan membiru... tapi arini, mendung... sejuk, redup jer.... mate ak pun nek stim, ngantok... alamat nyer jap g membuto la... (-_-) zzzZZZzzZZ


lelangit : gatal! ni yg aku malas over mkn ikan bilis ngan belacan neyh.... disamping rse gatal kat lelangit ak, dapat bonus skali... idung pown gatal gak! seb bek x kronik.... xnak mkn, bnde tu kesukaan... almaklum lah, tekak orang MALAYSIA.

langit-langit : uiks... rse nyer xde sape2 yg kawen, tunang, khatam Al-Quran @ berkhatan kat kg aku arini... nape la ley timbul sal langit2 ney??? (^_^")? <--- muke kompius tp cover

Reactions: 

hallo hallo hai.....

12:31:00 PM by m@s$y m@s$u 0 cAkaP2
salam 1 malaysia semua....
xde bende nk wat kat umah... so, aku nak try berblog plak... sejak abes diploma neyh, aku memang xde bende nak wat.... cari kje yang stabil mmg susah.... nak keje sambilan kat fast food @ mane2 kedai, alamak ai.... gaji ciput xbley bla.... adoila... mmg susah la idop zmn skang neyh.... memandangkan aku x keje, so aku dok umah layan facebook jer... nek jemu la plak.... tp xley xde fb, pnting siotttt.... kat fb la aku dpt jmpe blek kwn2 time skol dlu... dr skolah rendah smpi la kwn2 time amik diploma dlu... bile dok layan prasan atas katil, tringat plak zaman2 blaja dulu... rindu plak rase... (ter-emo la plak..... =P) homework, kalo xsiap tiru kwn yg siap.... dtg klas pepgi bkn sbb sngt nk blaja, tp nk 'copy' keje kwn.... tp xbermkne ak xwat homework langsung ok!!!! mane yg aku xpat jwab jer aku tiru, terutame nye add math... huhu... kantoi seh... seb bek spm lulus... wakakaka....

Reactions: