yo y'all !!! lets GO GREEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

suke pada kehijauan dan anda pencinta alam semulajadi???? jom2, join da contez....
check dis out~~~ ^_~


"Sebagai Seorang Duta kepada Kehijuan dan Kesuburan Bumi, hendaklah kita menjaga alam sekitar kita dengan bijaksana." - pesanan penaja
Prosedur bagaimana anda boleh turut serta dalam contest kali ini, mudah sahaja:
  1. Follow blog ini, The Bladerz - Duta Keamanan dan kesuburan sejagat.
  2. Didalam entri anda, adalah perlu untuk copy dan paste banner diatas sebagai tanda anda menyokong kempen pada kali ini. (syarat-syarat contest adalah optional untuk anda copy dan paste didalam entri).
  3. Didalam entri anda juga, anda perlu sertakan gambar-gambar anda yang menunjukkan anda melibatkan diri dalam kerja-kerja atau perilaku berkenaan seperti mengutip sampah dan sebagainya mengikut kreativiti anda. (Contoh seperti dalam gambar rajah dibawah ini).
  4. Bilangan Gambar? Unlimited, hanya satu gambar yang terbaik sahaja yang dipilih sebagai pemenang. Sila tinggalkan URL contest anda dalam ruangan comment ye kawan-kawan
  5. Tag 5 orang lagi rakan lain untuk join contest ini
  6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 April 2011 dan pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup contest ini~


Amacam korng? berminat x? Jom r join... Memeriahkan event... Huhu...
Ak pon xde r pandai sngt amik gmbr... Join just 4 fun n demi menyahut seruan The Bladerz.


Owh ya! 4get 2 mention, ak student UPM Serdang... so my pic evolved around UPM.. btw, UPM mmg green.. like our one of our slogan
"A World Leader In New Tropical Agriculture"

*promote jap... =P


Ni brpe pic yg ak snap....


Pic ni mase Mega Bakti Siswa Sem 2, 2010/2011, UPM Area Flat Bosnia berhampiran Stadium Tertutup MPSJ, Serdang







Yg ni area BUKIT EKSPO, UPM




Pic yg neyh ak snap kat area my beloved college, K5 @ UPM... *wink*


To tuan empunye The Bladerz,
ni fren blogger yg ak nk tag....

Shiema Saidin
Kawaii Eiffel
Kay Alpha
Zieka Octoberria
Miz Pika Lalaland


hohoho... may da best pic wins!
GO GREEN!!!!!
("\(^o^)/")








Reactions: 

6 Response to "yo y'all !!! lets GO GREEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

  1. NAZREE Says:

    yoyoyo...berjumpe kite disegmen hijaukan kah bumi kite? <--- ape ni?? haha...setelah sekian lama menunggu..terima kasih kerana berjaya untuk turut serta dalam program realiti bloggy pada kali ini..k~ hehe (ape yang aku cube sampaikan ni)

  2. m@s$y m@s$u Says:

    @nazree

    haha... da mcm host program tv lak ak ase....
    no hal, juz 2 t8 part 4 sumting dat gud not only 2 maself, but our earth, right? (uiceh, ayat ak... =P)
    hopefuly next time ad g contest yg seumpamanya... keep it up!
    *thumbs up*

    *wink*

  3. NAZREE Says:

    haha..yezza, dah macam host pulak kan..memang berminat nak jadi host actually..so tunggu kemunculan video cintailah alam sekitar kite daripada Nazree Alehan~

    don worry..next time ade juga contest mcm ni..tapi konsep die berbeza sedikit.wachaaaa!

  4. massymassu Says:

    huhu.. gud luck wif ur hosting dream... *thumbs up*
    can't wait 2 c the vid... =)

    haha... i loike~~~ cpt taw wat another cntest.. ^_____^

  5. NAZREE Says:

    Alhamdullilah, sebagai balasan kerana menikuti contest yang dianjurkan THE BLADERZ, saya telah letak link anda sebaris dengan blogger hijau yang lain. InsyaAllah tiap-tiap entri yang anda post, anda akan dapat 1 komen special dari saya. Terima kasih~ hehe

  6. m@s$y m@s$u Says:

    thanx~~~ ^_______^

    but 4 now, quite bz coz da final xm.... so, no update 4 dis time being.... hehe... wish me gud luck 4 my final ya.... *peace*